GSW Office Plus

GSW Office Plus je sistem sa dva stakla, posebno namenjen kancelarijama gde je potrebna najefikasnija zvučna izolacija.
Zahvaljujući upotrebi dvostrukog zastakljenja, GSW Office Plus sistem karakterišu najviši parametri zvučne izolacije od svih Glass System proizvoda jer postiže čak Rw=56 dB. Ovaj inovativni sistem je patentiran i sertifikovan, tako da daje prednost u odnosu na ostale sisteme.

Zbog ovoga se ovaj sistem može koristiti u prostorijama za poverljive razgovore:

  • direktorske kancelarije
  • konferencijske sale
  • prostori gde se očekuje tišina radi koncentracije zaposlenih

Bitno je renaglasiti da je montažni profil visine 35 mm, što je u skladu sa svim ostalim proizvodima iz GSW Office porodice. Prema tome, kombinovanje jednostruko i dvostruko zastakljenih zidova može biti uspešno izvedeno u dizajnu enterijera.

Omogućena je brza i jednostavna ugradnja, zahvaljujući sistemu spejsera i specijalnih elemenata koji štite staklo tokom instalacije.

Karakteristike

GSW Office Plus – Libra Business Centre Varšava

GS Office Plus sa apsorbujućim materijalom u profilu postiže zvučnu izolaciju od Rw=52dB

Za visoka zvučnu izolaciju, moguće je koristiti inovativno, patentirano rešenje sa specijalnim apsorbujućim materijalom koji se nalazi u profilu GSW Office Plus.

GS Office Plus sa absorberskim umetkom u GSW Office Plus profilu, a sa laminiranim staklima Saint-Gobain Stadip 66.2 Silence sa obe strane, postiže zvučnu izolaciju od fantastičnih Rw=52dB.

GS Office Plus sa umetkom postiže maksimalnu zvučnu izolaciju od Rw=56dB

Kako bi se postigla maksimalna zvučna izolacija, moguće je koristiti inovativno, patentirano rešenje sa specijalnim apsorbujućim materijalom koji se nalazi na spoju između dva stakalena panela.

GS Office Plus sa absorberskim umetkom u GSW profilu i zvučnoizolacionim umetkom na spoju stakala, kao i sa laminiranim staklima Saint-Gobain Stadip 66.2 Silence sa obe strane, postiže zvučnu izolaciju od maksimalnih Rw=56dB.